Меню
Your Cart

Сайт запустився і щодня поповнюється новими товарами!

Захист персональних даних

Магазин Rexbike може збирати, обробляти і використовувати інформацію, в тому числі Ваші персональні дані, які були внесені Вами при оформленні замовлення і в усі інші форми на сайті rexbike.com.ua або в магазині Rexbike, виключно з метою обробки замовлень і заявок , організації передачі / доставки товарів, а також з метою інформування про заходи та акції компанії за допомогою поштового, телефонного (в т.ч. мобільного) зв'язку, атакож електронних засобів зв'язку.

Будь-які матеріали, інформація та відомості, надані Вами на сайті rexbike.com.ua, є конфіденційними і не можуть передаватися третім особам без Вашої попередньої згоди, крім випадків, передбачених чинним законодавством України. 

Доступ до Ваших особистих даних буде надано тільки уповноваженим співробітникам і тільки для зазначених вище цілей, а також для забезпечення захисту і обробки інформації.Rexbike використовує розумні технічні та організаційні засоби для захисту і конфіденційності Вашої особистої інформації.

Згода на обробку Ваших персональних даних (в розумінні Закону України «Про захист персональних даних») Ви надаєте шляхом заповнення будь-якої електронної форми на сайті rexbike.com.ua або підписання форми реєстрації для участі в програмі лояльності і добровільно даєте згоду на використання своїх персональних даних з зазначеної вище метою.

Ви можете в будь-який час відмовитися від згоди, наданої Вами. А також маєте можливість звертатися з проханням про виправлення, внесення змін в Ваші Персональні дані, їх видаленні або блокуванні.

Для поліпшення роботи сайту та його взаємодії з користувачами ми використовуємо файли cookie